Bas van Swigchem

Bas van Swigchem is mijn naam. Eigenlijk woon ik in Lettele maar ben in sociaal opzicht betrokken bij de Bathmense gemeenschap. Ik zit in de werkgroep van Plan Brink Bathmen omdat ik het een geweldige uitdaging vind om een dergelijk project met allerlei belanghebbenden voor elkaar te krijgen. Uit ervaring weet ik dat je als groep bewoners veel meer kunt bereiken als dezelfde hoeveelheid personen individueel! Ik heb een groene achtergrond en heb 25 jaar lang een hoveniersbedrijf gehad in en rond Deventer. In 2004 was ik op zoek naar schaalvergroting en heb ik dit verkocht. Ik ben daarna als vestigingsleider van dat bedrijf verder gegaan. Sinds 2012 werk ik weer als zelfstandig professional in diverse projecten die raakvlakken hebben met de groene ruimte en het groene onderwijs. Als ex-raadslid van de gemeente Deventer ken ik de weg binnen de gemeente redelijk en dat is soms best handig. In de werkgroep van Plan Brink Bathmen mag ik als voorzitter dienen dus heb je een idee of wil je wat kwijt in relatie met Plan Brink Bathmen, bel me gerust 06-20390042.

< Terug naar Werkgroep