Sanne van Toor

Mijn naam is Sanne van Toor ik ben geboren in Arnhem en woon nu alweer zo’n 27 jaar in Bathmen samen met mijn man Willem Wittenberg. Onze 2 zonen zijn in Bathmen opgegroeid. Samen met mijn zus (bij toeval ook in Bathmen wonend) verhuren wij appartementen in Deventer en een tankstation in Arnhem. Daarvoor ben ik 10 jaar inkoopster geweest bij Roto Smeets/Nederlandse Diepdruk Industrie en heb daarna 10 jaar op informatiepunten bij Saxion Hogeschool gewerkt.

Na het oud en nieuw feest “Bathmen Telt Af”, waar ik initiatiefneemster van was en in de organisatie zat, kreeg ik het idee om mij sterk te maken om de Brink toegankelijker en multifunctioneler te maken. Toen er al een werkgroep bleek te zijn opgestart vanuit de Dorpsagenda heb ik mij daar als secretariaat zijnde bij aangesloten. Ben op dit moment ook ondersteunend bij het secretariaat van de VBO (Verenigde Bathmense Ondernemers). Een bruisende en mooie ontmoetingsplek voor jong en oud, waar toeristen ook meer dan welkom zijn. Daar wil ik mij met de werkgroep en de inwoners van Bathmen voor inzetten. Een plein (het hart van het dorp) van en voor ons allen, een plein om trots op te zijn.

Mobiel 06 141 99 219

planbrink@bathmen.nl

< Terug naar Werkgroep