N.a.v. de info bijeenkomst van 12 februari jl.

Dat er veel enthousiasme is onder de Bathmenaren voor Plan Brink Bathmen dat is ons als werkgroep PBB op de bijeenkomst van 12 februari jl. wel bevestigd.

De grote opkomst van belanghebbenden en geïnteresseerden en ook de enorme input aan wensen en ideeën geeft ons veel motivatie om de ingezette weg voort te zetten. 

We hebben inmiddels een uitgebreide wensenlijst die als “input” voor de ontwerper dient.  De Koninklijke Ginkelgroep uit Veenendaal gaat samen met architect Nico Wissing (bekend van NL Greenlabel) met de opdracht aan de slag om een schetsontwerp van de nieuwe Brink te maken. Uitgangspunt is om vanuit deze enorme wensenlijst een plan te ontwikkelen waarin de grootste gemene deler van de wensen en mogelijkheden worden verwerkt in een creatief plan van formaat. De thema’s Leefbaarheid, Ontmoeten, Welzijn, Ondernemen krijgen hier een duurzame rol in.

Voor de de aankomende zomer verwachten wij dit schetsontwerp in de basis gereed te hebben. Na de zomer gaan we deze tijdens een informatieve bijeenkomst met u delen. Wij zijn er klaar voor, op naar de volgende fase, we houden u op de hoogte!

Met een bruisende groet van de werkgroep PBB.

PS: wilt u alle wensen en ideeën nog eens even bekijken? Download dan hier de PDF.